Πέμπτη 30 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συναυλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συναυλία ενάντια στην παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού, που προωθείται με τη δημιουργία της Ρυθμιστικής Αρχής Απορριμμάτων, Ενέργειας και Υδάτων, οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ, την Κυριακή 2 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους.

Με σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό», οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ προχώρησαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, με στόχο την ευαισθητοποίηση του λαού της Θεσσαλονίκης, που θα κληθεί να πληρώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της πολιτικής εμπορευματοποίησης του νερού.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι «Χειμερινοί Κολυμβητές».

Σε συμμετοχή καλούν τα εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και προτρέπουν τον λαό να βάλει μπροστά τις ανάγκες του, κόντρα στην πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη των λίγων. «Μόνο οι εργαζόμενοι και ο λαός μπορούν να βάλουν τις προϋποθέσεις ώστε να είναι το νερό πραγματικά κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα και πεδίο κερδοφορίας για τους επίδοξους επενδυτές», σημειώνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ