Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σκληρή δουλιά

Δεκαπέντε μέρες σκληρής δουλιάς προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος, περιμένει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτό επισήμανε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Τάκης Λεμονής, στην καθιερωμένη ομιλία του προς τους παίκτες κατά τη χτεσινή προπόνηση, ενώ τους απέδωσε τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνουν στα τελευταία παιχνίδια. «Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για το παιχνίδι με τον Ακράτητο. Από σήμερα μέχρι και το παιχνίδι με την Παναχαϊκή δε θα υπάρξει άλλο ρεπό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας και την απόδοσή σας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όμως θα πρέπει να προσέχετε για να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δικαιούμαστε περισσότερα γκολ», ήταν τα λόγια του Ελληνα προπονητή.

Παράλληλα, ο αγώνας με την ομάδα των Ανω Λιοσίων, είναι μια ευκαιρία για την ξεκούραση των παικτών που έχουν δώσει αρκετά συνεχή παιχνίδια καθώς επίσης για τους τραυματίες και τους τιμωρημένους. Ο λόγος για τους Αλεξανδρή, Ανατολάκη και Γεωργίου που γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβουν τον επαναληπτικό με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, τους Γιαννακόπουλο και Βενετίδη που θα απουσιάσουν λόγω καρτών και τον Ελευθερόπουλο που είναι κλινήρης. Πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο, ο Ελληνας τερματοφύλακας να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια την ερχόμενη Κυριακή.

Χτες, όμως, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας επιγραφής, στην οδό όπου βρίσκεται το σπίτι του Ανδρέα Μουράτη και η οποία μετονομάστηκε πρόσφατα από «Οικονομίδου» σε «Ανδρέα Μουράτη», προς τιμήν του μεγάλου άσου του Ολυμπιακού που απεβίωσε προ μηνών. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών μίλησε καθαρά για τον τίτλο που διεκδικεί η ομάδα, λέγοντας: «Πρέπει πάση θυσία να κατακτηθεί και αυτό το πρωτάθλημα και να το αφιερώσουμε στη μνήμη του Ανδρέα Μουράτη. Θέλουμε και το 6ο συνεχόμενο, κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, σε όλα τα αθλήματα», ενώ αντίθετα δεν έκανε λόγο για την επιστροφή του συλλόγου στο Στάδιο Καραϊσκάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ