Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Ετοιμοι για... τρόπαιο

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται οι τέσσερις ομάδες που το ερχόμενο τριήμερο 5-7 του Απρίλη θα δώσουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς συμμετέχοντας στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Οι δυο αιώνιοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς και το Μαρούσι με την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης τον Πανελλήνιο θα διεκδικήσουν στους ημιτελικούς της Παρασκευής μια θέση στον.... ήλιο ή στον τελικό της Κυριακής.

ΟΣΦΠ: Προβλήματα τραυματισμών

Στην άκρη κάνουν τα σχέδιά τους για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αφού για τον Σούμποτιτς και τους παίκτες του αυτό που προέχει είναι το φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες του στα στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα για την περίοδο φόρμας που διανύει ο Αλφόνσο Φορντ. Αλλωστε, πλέον, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια πληθώρα κρίσιμων μαχών τόσο στην Ελλάδα, αρχής γενομένης με το Κύπελλο και μετέπειτα με το πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Παρ' όλα αυτά όμως, όσο ευχαριστημένος μπορεί να είναι ο «Πίξι» με την απόδοση της ομάδας, άλλο τόσο προβληματισμένος είναι με τους τραυματισμούς ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ρισασέ υποφέρει από τενοντίτιδα στο γόνατο, ο Μπουντούρης έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ ο Παπαλουκάς χτύπησε στον τετρακέφαλο. Ο Γάλλος είναι ο πιο αμφίβολος για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

ΠΑΟ: Κόντρα στην παράδοση

Σαν μια ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις στους Πειραιώτες και μάλιστα εντός σπιτιού τους βλέπουν στον Παναθηναϊκό τον ημιτελικό της Παρασκευής. Αλλωστε στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν αποκλείσουν τον Ολυμπιακό τότε η υπόθεση της κατάκτησης του τροπαίου είναι στα χέρια τους. Παράλληλα, θα βάλουν τέλος τόσο στην παράδοση που τους θέλει να... στραβοπατούν στο ΣΕΦ όσο και στις αποτυχίες των δυο τελευταίων χρόνων σε ανάλογους τελικούς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συστήνει προσοχή στους παίκτες του καθώς το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αλλωστε αυτή είναι η τρίτη φορά που συναντιούνται οι «αιώνιοι» τον τελευταίο μήνα και σίγουρα μυστικά δεν υπάρχουν. Ο «Ζοτς» ποντάρει πολλά στον Μουλαομέροβιτς που δείχνει ότι επανήλθε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του.

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Δεν του έφθανε η κούραση των παικτών του από τα συνεχή παιχνίδια για τον Κώστα Πετρόπουλου ήρθε να προστεθεί και η ξαφνική φυγή του Πάτρικ Μπερκ για τις ΗΠΑ χτες το μεσημέρι. Ο παίκτης του Αμαρουσίου αναγκάστηκε να μεταβεί στις ΗΠΑ λόγω ξαφνικών επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του και έτσι η συμμετοχή του (ακόμα και εάν έχει προλάβει να γυρίσει) θεωρείται απίθανη.

Στην αντίπερα όχθη, στον Πανελλήνιο δηλώνουν ευχαριστημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία τους αφού εκτός από τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ διεκδικούν και άνοδο στην Α1. Οπως τονίζει ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φλεβαράκης, τα οφέλη της συμμετοχής της ομάδας στη διοργάνωση θα είναι πολλά και σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στα μεγάλα... σαλόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ