Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Προβλέψεις Σάντος

Πλούσια σε δηλώσεις ήταν για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έκανε τις προβλέψεις του για τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και για τα σενάρια σε ό,τι αφορά τον τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας τόνισε: «Είναι δύσκολο το μονοπάτι» και συμπλήρωσε: «Πλέον χρειαζόμαστε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παλέψουμε. Ο αγώνας Ολυμπιακός - ΑΕΚ θα είναι αποφασιστικός».

Από την άλλη, σε πορτογαλική ιστοσελίδα ήταν πιο συγκεκριμένος. «Δε θα είναι εύκολο. Τα τελευταία παιχνίδια μας είναι με ομάδες που βρίσκονται ανάμεσα στην 6η και την 7η θέση», επισημαίνοντας πως τα παιχνίδια αυτά είναι αρκετά δύσκολα, καθώς η «Ενωση» αντιμετωπίζει τους Αρη, Ολυμπιακό εκτός και Ηρακλή, ΠΑΟΚ εντός, πέρα από τον επαναληπτικό για το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην Ξάνθη, που θα γίνει στην Αθήνα. «Εγγυόμαστε ότι η ομάδα θα δώσει το καλύτερο δυνατό σε καθένα από αυτά για να πάρει τη νίκη. Ο Απρίλιος είναι πολύ κρίσιμος μήνας, αφού θα δώσουμε τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα, τη ρεβάνς Κυπέλλου και αν όλα πάνε καλά, τον τελικό στις 27 του μήνα. Οσο για το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να απογοητευτούμε, αν δεν τερματίσουμε πρώτοι. Τουλάχιστον θα έχουμε βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ