Τετάρτη 10 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΕΣΒΟΣ
Εμποδίστηκε πλειστηριασμός από σωματεία και φορείς

Ενας ακόμα πλειστηριασμός αποτράπηκε, αυτήν τη φορά στη Λέσβο, με τη χτεσινή κινητοποίηση έξω από την Εθνική Τράπεζα, από το Παλλεσβιασκό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών και άλλα εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία, τονίζοντας ότι «όταν λέμε πως κανένα σπίτι δεν θα πάει σε χέρια τραπεζίτη, το εννοούμε».

Το Εργατικό Κέντρο σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι αποτράπηκε ένα ακόμα «έγκλημα εις βάρος της λαϊκής κατοικίας, της λαϊκής οικογένειας, που βρίσκεται εκτεθειμένη στην επίθεση των τοκογλύφων, των τραπεζών και των funds. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και όλων των προηγουμένων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που με τους νόμους τους, αντί να προστατεύουν την πρώτη κατοικία των λαϊκών οικογενειών, αφήνουν ανεξέλεγκτα τα funds και τους τοκογλύφους να λυμαίνονται το βιος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.

Τους επαναλαμβάνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε καμία έξωση, δεν μας φοβίζουν οι απαγορεύσεις τους, αλλά οργανώνουμε μαζικά την ταξική μας αλληλεγγύη!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ