Σάββατο 13 Μάη 2023 - Κυριακή 14 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Για να ξεπεραστούν η ηττοπάθεια και η απογοήτευση

Γιώργος Αντωνόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ενωσης Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού

Συντάσσομαι με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας γιατί είναι η μοναδική πολιτική επιλογή που διαμορφώνει γραμμή άμυνας, για το σύνολο των κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εργατική - λαϊκή οικογένεια.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο ανάχωμα στο δυσοίωνο εργασιακό μέλλον των παιδιών μας. Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ είναι πρόταση που ξεπερνά την ηττοπάθεια, την απογοήτευση, την αίσθηση του «δεν γίνεται τίποτα» και σηκώνει το ανάστημα του λαού μας για να διεκδικεί όχι το λιγότερο κακό για τη ζωή του αλλά αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη και μπορεί να απολαύσει.

Στον κλάδο μας οι κομμουνιστές και οι δυνάμεις που στηρίζει το ΚΚΕ είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δεν έχουν υποστείλει τη σημαία της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ναυτεργατών.

Σε έναν κλάδο που η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ έφερε το 2013 και διατήρησαν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις τον Ν.4150/2013 που επέφερε χτύπημα στις οργανικές συνθέσεις με καταστροφικές συνέπειες στις θέσεις εργασίας και στην εντατικοποίηση της εργασίας. Σήμερα είναι στην προμετωπίδα του αγώνα μας για την κατάργησή του.

Η επιλογή μου να στηρίξω το ΚΚΕ είναι αυτονόητη και από θέσης, για τον ρόλο που πρέπει να έχει κάθε συνδικαλιστής που θέλει να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους. Αυτό είναι το ΚΚΕ που με συνέπεια εναντιώνεται σε παραπλανητικές, τυχοδιωκτικές, οπορτουνιστικές φωνές, που προκαλούν σύγχυση στους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ