Παρασκευή 26 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εντείνεται η πολιτική δραστηριότητα

Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους να πάρουν θέση στους αγώνες και στις εκλογές, με σύνθημα «Κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα! Στις 25 Ιούνη, ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ! Μαχητική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των άλλων!», εντείνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο μεταξύ άλλων προγραμματίζονται οι εξής συσκέψεις αυτές τις μέρες:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Εύβοιας, θα μιλήσει στην ταβέρνα «Αρέθουσα», στο χωριό Καστανιώτισσα του δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Παλαμά, στα γραφεία του ΚΚΕ, με ομιλητή το Νίκο Τέγο, υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Βλαχομαχαλά Καρδίτσας, στην αίθουσα της ΤΔΕΚ, με ομιλήτρια την Λήδα Αγγέλου, υποψήφια βουλευτή Καρδίτσας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Υγείας Καρδίτσας, στο καφέ «Roptron», με ομιλητή τον Εκτορα Γάζο, υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 12 μ. η ΚΟΒ Επισιτισμού Λάρισας στο καφέ «Μικρός Κόσμος», με ομιλήτρια την Αγγέλα Τσιάτσιου, υποψήφια βουλευτή Λάρισας.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας, στο καφέ «Μουσικές Διαδρομές». Θα μιλήσουν ο Περικλής Καζαντζίδης, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, και ο Αγης Τριγάζης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ιτάμου Καρδίτσας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με ομιλητή τον Νίκο Τέγο.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Ζαγοράς Μαγνησίας, με ομιλητή τον Βασίλη Μεταξά, βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιο.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Αργολίδας, στο Ναύπλιο (εντευκτήριο κολυμβητηρίου). Θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΓΠ Πελοποννήσου, και η Βασιλική Γκιόκα, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου και Γραμματέας της ΤΕ.

Κυριακή 28 Μάη

  • Στις 11 π.μ., η ΤΕ Κορινθίας, στο θεατράκι του δημαρχείου της πόλης. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, βουλευτής Μεσσηνίας του Κόμματος.
  • Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Αργολίδας, στο Ανυφί, στην πλατεία (καφενείο Τσιωτάκη). Θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας και η Βασιλική Γκιόκα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αμπελοκήπων - Ιπποκράτη - Αγίου Αθανασίου Λάρισας, στο καφέ «Μουσικές Διαδρομές», με ομιλήτρια την Μαρία Μπαρμπούτη, υποψήφια βουλευτή.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Γιάννουλης, στην ταβέρνα «Δροσούλα», με ομιλητή τον Θανάση Αθανασιάδη, υποψήφιο βουλευτή.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ ΕΒΕ Καρδίτσας, στο Πλίθινο, με ομιλητές τον Γιάννη Τσιούτρα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Παναγιώτη Τζόκα, υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

Δευτέρα 29 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Αργολίδας, στο Αργος (Εργατικό Κέντρο). Θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας και η Βασιλική Γκιόκα.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Κορινθίας στο Κιάτο, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κλεισθένους 57 - αίθουσα ΚΑΠΗ). Θα μιλήσει η Κική Νανοπούλου, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου και Γραμματέας της ΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ