Πέμπτη 8 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις ενάντια σε απολύσεις στις τηλεπικοινωνίες

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Επιθεώρηση Εργασιακών Σχέσεων (Μεσογείων 427, Αγία Παρασκευή) σήμερα, στις 9 το πρωί, καλεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ), όπου θα διεξαχθεί τριμερής συνάντηση με την εταιρεία «Harbor Lab».

Η κινητοποίηση είναι προς συμπαράσταση «της συναδέλφου μας που απολύθηκε εκδικητικά όταν αρνήθηκε να δουλέψει απλήρωτο stand-by». Οπως τονίζει το ΣΕΤΗΠ, «την αδιαλλαξία της "Harbor Lab" και κάθε εργοδοσίας θα τη σπάσουμε με τους αγώνες μας, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο».

Στο μεταξύ, στάση εργασίας πραγματοποίησαν χτες εργαζόμενοι στη «Vodafone» απαιτώντας την επαναπρόσληψη συναδέλφου τους. Το Σωματείο Εργαζομένων σε «Vodafone» - «360 Connect» και λοιπές θυγατρικές τονίζει ότι «οι συνάδελφοι μέσα από τη συμμετοχή τους αποδεικνύουν πως κανένας δεν είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοσία» και προσθέτει ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή για όλους τους συναδέλφους συνεδρίαση του ΔΣ προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ