Πέμπτη 6 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές στο ΚΚΕ

Το ποσό των 1.000 ευρώ, για την ενίσχυση του Κόμματος, συγκέντρωσε και προσφέρει στο ΚΚΕ η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών Κεντρικής Μακεδονίας. Οπως σημειώνει:

«Η σημαντική άνοδος του ΚΚΕ στις εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο πανελλαδικά όσο και στην περιοχή μας, και η αύξηση των κομμουνιστών βουλευτών, μας γεμίζουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τη μάχη κόντρα στον συνολικό αρνητικό συσχετισμό.

Η "επόμενη μέρα" μάς βρίσκει αντιμέτωπους με νέα εργατικά "ατυχήματα" στα εργοτάξια, με εντατικοποίηση της δουλειάς, αλλά και νέες απολύσεις σε μεγάλα έργα όπως το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Οι βουλευτές που εξέλεξε το ΚΚΕ βρίσκονται ήδη εκεί που έχουμε υποσχεθεί, μπροστά στους αγώνες, στα εργατικά - λαϊκά προβλήματα, δίπλα στους εργαζόμενους.

Είναι όμως διπλή η χαρά μας που πλέον θα έχουμε συνάδελφό μας στη Βουλή, τον βουλευτή Ιωαννίνων και οικοδόμο Νίκο Εξαρχο.

Η Τομεακή Οργάνωση, προς τιμήν του μόνου κόμματος που κοιτάει καθαρά στα μάτια τους παραγωγούς του πλούτου, που είναι σάρκα από τη σάρκα των εργαζομένων της χώρας μας, συγκέντρωσε και προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 1.000 ευρώ για την ενίσχυσή του».

  • Προς τιμήν του εκλογικού αποτελέσματος του Κόμματος, η ΚΟΒ Φυσικού Αερίου της Τομεακής Οργάνωσης Ενέργειας - Νερού της ΚΟ Αττικής συγκέντρωσε το ποσό των 482 ευρώ από οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ