Πέμπτη 6 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδ. Λοβέρδος

Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε χτες με επιστολή του ο Ανδρέας Λοβέρδος. Οπως αναφέρει σε αυτήν, «οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον πρόεδρο του Κινήματος».

Από διαρροές στον Τύπο εμφανιζόταν ότι στο ΠΑΣΟΚ αιφνιδιάστηκαν, ενώ σημειωνόταν ότι «ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

Βεβαίως, είχαν προηγηθεί - λίγες μέρες πριν - επίσκεψη του Ανδ. Λοβέρδου στο υπουργείο Εργασίας και συνάντησή του με τον υπουργό Α. Γεωργιάδη, καθώς και οι ευχές που έστειλε με ανάρτησή του για «καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης» την επομένη των εκλογών του Ιούνη.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδ. Λοβέρδος ήταν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μάη στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, βγαίνοντας δεύτερος σε σταυρούς μεταξύ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, μετά την Μιλένα Αποστολάκη. Στις εκλογές του Ιούνη το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε έναν βουλευτή σε αυτόν τον τομέα, οπότε ο Ανδ. Λοβέρδος δεν εξελέγη βουλευτής.

Ο Ανδ. Λοβέρδος ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ το 2021 και προηγουμένως το 2015, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ