Τετάρτη 26 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις και εκδηλώσεις

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου Κρήτης θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου από τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο περιφερειάρχη, και των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Ηρακλείου.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ, στον Πύργο στο Θέατρο «Απόλλων». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με την «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Αθανασούλας, υποψήφιος δήμαρχος Πύργου με την «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας. Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης και η Μαρία Κοτσυφάκη, υποψήφια δήμαρχος Ιεράπετρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βόλου, στο Θεατράκι στην Πλατεία Αναύρου, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους της για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

-- Στις 8.30 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ. Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα γίνει παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ