Τρίτη 1 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η κηδεία του συντρόφου Γ. Αντωνακάκη

Σήμερα Τρίτη, στις 6 μ.μ., στο Νεκροταφείο της Καλλιθέας θα γίνει η πολιτική κηδεία του συντρόφου Γιώργου Αντωνακάκη, ο οποίος υπηρέτησε για περισσότερα από 40 χρόνια τους σκοπούς του ΚΚΕ σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιήθηκε, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη στον χώρο του Πολιτισμού.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να δοθεί οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Οι Κομματικές Οργανώσεις των ΜΜΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αποχαιρετούν με θλίψη τον Γ. Αντωνακάκη, «έναν πολύτιμο σύντροφο, έναν πολύπλευρο άνθρωπο και αγωνιστή, που με τους αγώνες και το παράδειγμά του άφησε βαθύ αποτύπωμα σε όλους όσοι τον συναναστράφηκαν», όπως αναφέρουν.

Προσθέτουν πως ο σύντροφος Γιώργος «επέδρασε καθοριστικά ως σύντροφος αλλά και ως δάσκαλος στους εκατοντάδες σπουδαστές δημοσιογραφίας που είχαν την τύχη να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ τη ζωή και πάλεψε να την κάνει καλύτερη μέχρι το τέλος της ζωής του. Θα μας λείψει πολύ».

Εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Κατερίνα, στα παιδιά του Γιώργο, Πηνελόπη και Αλέξανδρο, σε όλη την οικογένεια και όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Οι ΚΟ ΜΜΕ στη μνήμη του προσφέρουν το ποσό των 220 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ