Τρίτη 1 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις υποψηφίων

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 8.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων του ΚΚΕ, στα Τρίκαλα, στο Μουσείο Τσιτσάνη (παλιές φυλακές). Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

-- Στις 8.30 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Πλατανιά του ΚΚΕ οργανώνουν πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ανθούσης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ, στο θεατράκι στην πλατεία Αναύρου στον Βόλο, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους για τον δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας από τη Μαγνησία με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα μιλήσουν ο Αποστόλης Ριζόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Μαγνησίας και υποψήφιος δήμαρχος Βόλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων, με θέμα «Μαζί με τον λαό των Σοφάδων στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων». Θα μιλήσει ο Ηλίας Στουρνάρας, υποψήφιος δήμαρχος δήμου Σοφάδων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ, στο αίθριο του Μεγάλου Καφενείου στην Τρίπολη. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Γούργαρης, υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα χαιρετίσει ο Νίκος Κουτουμάνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα γίνει παρουσίαση υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ΠΕ Αρκαδίας και στον δήμο Τρίπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ