Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την τιμωρία της Ντιναμό ζητά η ΑΕΚ

«Πώς είναι δυνατόν, μετά από τη βάρβαρη δολοφονία του Μιχάλη από μια αγέλη αλητών εγκληματιών από την Κροατία, η ΑΕΚ να μπει σε αγωνιστικό χώρο και να παίξει αντίπαλος με τη συγκεκριμένη ομάδα;», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, ζητώντας την τιμωρία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θυμίζουμε ότι η UEFA δεν έχει κάνει λόγο για τιμωρία της Ντιναμό σε αυτήν τη φάση και έχει ορίσει τα επόμενα παιχνίδια των δύο ομάδων στις 15 Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ και στις 19 Αυγούστου στη Ν. Φιλαδέλφεια. «Θα είναι στις κερκίδες κάποιοι εκ των δολοφόνων του; Θα είναι οι σύντροφοί τους στην εγκληματική δράση, που σήμερα πανηγυρίζουν στα social media για τον φόνο που διέπραξαν οι φίλοι τους; Αυτοί που βρίζουν τον κόσμο μας και περηφανεύονται για τον φόνο που διέπραξαν;», θέτει τα ερωτήματά της η ΑΕΚ.

Απέναντι στα παραπάνω η Ντιναμό σε απάντησή της, προκαλώντας, καταλογίζει ευθύνες στην ΑΕΚ ως γηπεδούχο σωματείο. «Λυπόμαστε που η ΑΕΚ ξεφεύγει από την ευθύνη με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά της, ανεβάζει την ένταση και χρησιμοποιεί ακατάλληλη, επιθετική και υποδαυλιστική γλώσσα σε επίσημες ανακοινώσεις, με στόχο να ασκήσει πίεση στην UEFA».

  • Σε σταθερή και ασυμπτωματική κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ