Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Κάθε επισκέπτης τουλάχιστον με ένα βιβλίο στο χέρι

Ασταμάτητη είναι η ροή του κόσμου στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στον χώρο του Φεστιβάλ.

Οι πάγκοι με τα βιβλία είναι ζωσμένοι από επισκέπτες που περιηγούνται στους εκατοντάδες τίτλους. Συζητάνε για το ποια βιβλία θα προμηθευτούν από τις πολλές κατηγορίες που υπάρχουν, ανάμεσά τους η πολιτική, η επαναστατική θεωρία με έργα των Μαρξ - Ενγκελς - Λένιν, η ιστορία, οι εκδόσεις που απευθύνονται ειδικά στη νεολαία, σύγχρονες επεξεργασίες του ΚΚΕ, λογοτεχνία και εκδόσεις πολιτιστικού περιεχομένου καθώς και βιβλία για τις μικρότερες ηλικίες και τα παιδιά. Ολοι φεύγουν με τουλάχιστον ένα βιβλίο στο χέρι επωφελούμενοι και από τις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν.

Μεγάλη είναι η ζήτηση για τις νέες εκδόσεις, με την άτυπη κούρσα των προτιμήσεων να κερδίζει το «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό: 2. Για το κράτος και τη δημοκρατία», της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ. Ακολουθούν η έκδοση «Ανιχνεύοντας το ρεμπέτικο», το μυθιστόρημα «Διαμάντια στην υπηρεσία της επανάστασης» και η συλλογή κειμένων του Β. Ι. Λένιν και του Ι. Β. Στάλιν «Για την ταξική πάλη στην Ουκρανία».

Στο μεταξύ, την Παρασκευή στο βιβλιοπωλείο οι αναγνώστες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Σεμίνα Διγενή και τον Φώντα Λάδη, οι οποίοι βρέθηκαν στον χώρο για να υπογράψουν τα βιβλία τους. Η Σ. Διγενή τις εκδόσεις «Αποδελτίωση Ι» και «Αποδελτίωση ΙΙ» και ο Φ. Λάδης «Τα τραγούδια του νόμου και της τάξης» και «Τα Κυριακάτικα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ