Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Στις 8 Οκτώβρη να τιμωρήσουμε την πολιτική που «πνίγει» τις ζωές μας στη λάσπη

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Βόλο, το βράδυ της Δευτέρας στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, με ομιλητές τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Τάσο Τσιαπλέ και τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Απόστολο Ριζόπουλο.

Ο Τάσος Τσιαπλές σημείωσε ότι «για τη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, για την ΕΕ, την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, τη δημοτική αρχή Βόλου και τις άλλες παρατάξεις, ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και τα έργα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής και αντισεισμικής προστασίας θεωρούνται κόστος. Και αυτό αποδείχθηκε στις πρόσφατες πλημμύρες, με την πόλη και τον λαό να είναι απροστάτευτοι».

Παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο, ο Αποστόλης Ριζόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «φωνάζαμε: Ξεμπαζώστε τα ρέματα! Τον Κραυσίδωνα, τον Ξηριά, τον Αναυρο, το ρέμα Ματσάγγου στην Αγριά. Θα μας πνίξουν! Καθαρίστε τα φρεάτια και τη λάσπη! Μας διαβεβαίωναν ότι όλα είναι εντάξει, όλα υπό έλεγχο... Φύτευαν και λουλούδια, και έβαζαν χριστουγεννιάτικες καμπανούλες! Ε, φτάνει πια!

Αυτοί που άφησαν ανοχύρωτο τον Βόλο και απροστάτευτους τους κατοίκους έχουν ονοματεπώνυμο. Η καταστροφή έχει τις υπογραφές του Μπέου, του Αγοραστού, της κυβέρνησης! Εχει τη βούλα όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που με τις "βέλτιστες πρακτικές" της λέει για την αντιμετώπιση κινδύνων πλημμύρας ότι είναι οικονομικά αποδοτικότερο να προστατευτούν εκείνοι με τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία, από το να προστατευτούν εκείνοι που είναι φτωχοί και με πενιχρά περιουσιακά στοιχεία».

Στο βήμα ο Τ. Τσιαπλές, δίπλα ο Απ. Ριζόπουλος
Στο βήμα ο Τ. Τσιαπλές, δίπλα ο Απ. Ριζόπουλος
Τόνισε επίσης ότι «δεν πρέπει να αφήνουμε έξω από το κάδρο των ευθυνών τούς σοσιαλδημοκράτες διεκδικητές της δημοτικής αρχής, όπως η "Συμμαχία για τον Βόλο" και ο Ν. Παπαπέτρος, ο "μπροστινός" του ΠΑΣΟΚ των μνημονίων, του ΣΥΡΙΖΑ των μνημονίων και τώρα του Κασσελάκη. Ούτε τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων μίας χρήσης, τους αποδεδειγμένα χρήσιμους στη στήριξη του σάπιου συστήματος, της πολιτικής του "κόστους - οφέλους", της ΕΕ.

Ολους αυτούς που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο αντιλαϊκό μείγμα για τη ζωή του λαού μας, στις απειλητικές παγίδες σε κάθε "στροφή" μιας επικίνδυνης καθημερινότητας, στην επιλεκτική ικανότητα του αστικού κράτους στην πρόληψη των καταστροφών, στην προστασία στους χώρους δουλειάς, στην Υγεία, στην Πρόνοια, στην Εκπαίδευση, στην εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους οικονομικούς - ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Αποτελούν την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος! Γι' αυτό δεν αναφέρονται στην αντιδραστική και αντιλαϊκή πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Διοίκηση.

Απέναντι στο "μαύρο" του υβριστή και χυδαίου Μπέου, απέναντι στο "μαύρο" της αντιλαϊκής πολιτικής του Παπαπέτρου και των κομμάτων των μνημονίων που τον στηρίζουν, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνουμε στην κάλπη το κόκκινο γαρύφαλλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Τώρα να δώσουμε τη μάχη! Η οργή των Βολιωτών θα γίνει αγώνας, θα γίνει τιμωρία στη δημοτική αρχή και στις κυβερνήσεις που τους έπνιξαν, με ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση"».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις(2023-09-28 00:00:00.0)
Να τους πνίξει η λαϊκή οργή!(2023-09-28 00:00:00.0)
Μας αξίζει μια ζωή με δικαιώματα, κόντρα στη μιζέρια και τα αδιέξοδα της ΕΕ και των κομμάτων της(2019-05-14 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2019-05-14 00:00:00.0)
Το πρόγραμμα του Δ. Κουτσούμπα(2019-05-11 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2019-01-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ