Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. στη Βέροια, στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Παναγιώτης Χατζησάββας, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

Σάββατο 30 Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Χανιά, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μπάμπης Λουτσέτης, υποψήφιος δήμαρχος Χανίων.

Κυριακή 1 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης, στον Θεατρικό Σταθμό. Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης και ο Δημήτρης Δουλουφάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

Δευτέρα 2 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στον Βόλο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ης Νοεμβρίου - Ξενοφώντος). Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Απόστολος Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, και ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τρίτη 3 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα, στην κεντρική πλατεία. Θα χαιρετίσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος.

Τετάρτη 4 Οκτώβρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο Εκτορας Γάζος, υποψήφιος δήμαρχος.

Πέμπτη 5 Οκτώβρη

-- Στα Τρίκαλα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα πραγματοποιήσει κεντρική προεκλογική εκδήλωση στις 7 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ