Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ομιλίες υποψηφίων σε όλη τη χώρα

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο λιμάνι της Αμφιλοχίας, θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο καφενείο «Βαγγέλης» (Αδριανού 23 - πλατεία Αθ. Διάκου). Θα μιλήσει ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πάρκο Τριανδρίας, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Τοπική Κοινότητα Τριανδρίας.

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα, στην πλατεία του Αγίου Θωμά. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κρίκης και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης, στις 8 μ.μ. στη συνοικία της Χαραυγής. Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης και θα χαιρετίσει ο Αντρέας Φώσκολος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στους Σοφάδες Καρδίτσας, στην τριγωνική πλατεία. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Στουρνάρας και ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στον δήμο Μαραθώνα, στην πλατεία Νέας Μάκρης. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Ηλίας και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Μαρούσι, στην πλατεία Ευτέρπης (σταθμός ΗΣΑΠ). Θα μιλήσουν ο Κώστας Δράκος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, και ο Χρήστος Καμίμης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Πρέβεζα, στα Δικαστήρια, με θέμα τη σχολική στέγη.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. στην Αθήνα, στην πλατεία Αγίου Ανδρέα. Θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο Χάρης Βουρδουμπάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, και ο Σταμάτης Νικολάου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. στο Χαλάνδρι, στην πλατεία. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, και ο Χρήστος Καμίσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. στο Αίγιο, στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην οδό Κλεομένους Οικονόμου. Θα μιλήσει ο Σωτήρη Παρίσης.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία του Ευόσμου. Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 7 μ.μ. ο Βασίλης Τομπουλίδης θα μιλήσει σε σύσκεψη στις 40 Εκκλησιές, στο cafe «Gardens of Sin» (Ανακτορίου 13).

-- Στις 7 μ.μ. στον Κόκκινο Μύλο, στην τριγωνική πλατεία. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών. Θα χαιρετίσουν η Παναγιώτα Αγγελοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, και η Δέσποινα Σαρρή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Ανατολική Αττική.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στη γειτονιά του Αγίου Νικολάου (Δημοτικά Ιατρεία), θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Σταματόπουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Πάτρα, ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Πελετίδης θα μιλήσει στην πλατεία Ταραμπούρας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Θέρμη, στην πλατεία Τριλόφου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Φάνης Καρκατζούνης. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αριστείδης Θάνος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Επταλόφου. Θα μιλήσουν η Ελένη Τσιτσιρούδη, υποψήφια δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, και ο Κωστής Ιντζές, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Γιάννουλη Λάρισας, στο καφενείο «Παρέα». Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Πέτρος Κρίκης.

-- Στις 8 μ.μ. στο Καματερό, στην πλατεία Δημοκρατίας. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Δημάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα. Θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 9 μ.μ. στη Φαλάνη Λάρισας, στην πλατεία. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο Πέτρος Κρίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ