Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Στη μάχη για τις εκλογές με την εφημερίδα για τις δράσεις της δημοτικής αρχής

Με ένα ακόμη σημαντικό όπλο στα χέρια τους, δίνουν τη μάχη επανεκλογής της σημερινής δημοτικής αρχής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και απλός λαϊκός κόσμος. Πρόκειται για την 24σέλιδη εφημερίδα που αναφέρεται στο έργο της δημοτικής αρχής σε όλους τους τομείς και που από την πρώτη της κιόλας σελίδα επισημαίνει:

«Συνεχίζουμε για την Πάτρα των πολλών. Στα 9 χρόνια που πέρασαν, δώσαμε τη μάχη απέναντι στην οικονομική κρίση και τη μεγάλη ανεργία στην πόλη μας, στηρίξαμε τους ανέργους, όσους χτυπήθηκαν από την κρίση, με όλους τους τρόπους.

Δώσαμε τη μάχη για την υγεία του λαού και το μεροκάματο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κατορθώσαμε με αγωνιστικές διεκδικήσεις να εξασφαλίσουμε 200 εκατομμύρια ευρώ για την εκτέλεση έργων και υποδομών στην πόλη μας υπέρ της πλειοψηφίας του λαού, των εργαζομένων, των επαγγελματιών και της νέας γενιάς.

Βάλαμε προτεραιότητα τις ανάγκες των νέων ανθρώπων και των παιδιών μας που είναι ό,τι πολυτιμότερο για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας.

Κάναμε πολλά, είμαστε σίγουροι ότι με τη δύναμη του λαού το 2029 η πλειοψηφία του και η νεολαία θα ζει καλύτερα, μέσα από τη συνέχεια του αγώνα μας, με τη σημερινή δημοτική αρχή και την αγωνιστική στάση του λαού.

Αυτή είναι η απάντηση στους αντιπάλους μας, τους κυρίους Αϊβαλή, Σβόλη και Ψωμά. Ολοι τους στηρίζουν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και την αντιλαϊκή πολιτική. Ολοι μαζί συμφωνούν και παλεύουν ενάντια στη σημερινή δημοτική αρχή και την πολιτική υπέρ του λαού που υπερασπιζόμαστε και παλεύουμε. Ολοι μαζί έχουν συμφωνήσει, και μάλιστα δημόσια, για τον δεύτερο γύρο να αλληλοστηριχτούν και να περάσει η δημοτική αρχή στα χέρια τους».

«Μαζί καταφέραμε πολλά, μπορούμε περισσότερα»


Ακομα, επισημαίνεται ότι «από την πρώτη μας μέρα στη δημοτική αρχή διαλέξαμε μετερίζι, δεν είμαστε με όλους, είμαστε με τα λαϊκά στρώματα.

Το σύνθημα "Δουλειά για Ολους - Δουλειά με Δικαιώματα" διατρανώνει τον κυρίαρχο στόχο μας. Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι για μας "όμορφη πόλη είναι η πόλη που δεν έχει ανεργία, φτώχεια, παιδιά στην εξάρτηση".

Πορευτήκαμε με την αλήθεια και το δίκιο. Δεν περιγράφουμε τα προβλήματα, αλλά βρίσκουμε την αιτία, τα εμπόδια και δίνουμε καθημερινά μάχες για να τα ξεπεράσουμε.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, επαγγελματία και αγρότη, κάθε μαθητή και φοιτητή, να συνεχίσει τον αγώνα μαζί μας, για να κάνουμε ακόμη περισσότερα, επανεκλέγοντας ξανά για δημοτική αρχή τη "Λαϊκή Συσπείρωση"».

Παρουσιάζοντας το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, η εφημερίδα καλεί τον λαό να συνεχίσει όσα μαζί με τη δημοτική αρχή κατάφερε, για ακόμα περισσότερα και καταλήγει:

«Ξανά δήμαρχος Πατρέων ο Κώστας Πελετίδης και όσο πιο ψηλά γίνεται το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!

Η ελπίδα βρίσκεται στην επανεκλογή της δημοτικής αρχής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη και την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Σωτήρη Παρίση, που θα συνεχίσουν από θέσεις 100% μαχητικής εργατικής - λαϊκής αντιπολίτευσης να στέκονται απέναντι στο σημερινό εχθρικό αστικό κράτος, απέναντι στην εγκληματική πολιτική που αφήνει τον λαό απροστάτευτο για να υπηρετεί τα κέρδη των λίγων. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να περάσουμε στην αντεπίθεση!».

Την εφημερίδα μπορεί πλέον να την προμηθευτεί οποιοσδήποτε στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στα εκλογικά της περίπτερα, στις εξορμήσεις και περιοδείες που πραγματοποιούνται καθημερινά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ