Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Δυναμικό μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» ακούστηκε δυνατά χτες και στην πόλη της Χαλκίδας, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό που κάλεσε το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Εργαζόμενοι, νεολαία, συνταξιούχοι, γυναίκες, εκπρόσωποι συνδικάτων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Κατήγγειλαν τη βάρβαρη και δολοφονική ισραηλινή κατοχή, αλλά και την «υποκρισία» πίσω από την οποία επιχειρείται να κρυφτεί η αιτία για τη σημερινή κατάσταση, απαιτώντας παράλληλα να σταματήσει άμεσα ο βομβαρδισμός της Γάζας και κάθε εμπλοκή του ελληνικού κράτους.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Τρόφιμα - Ποτά, καλώντας τους εργαζόμενους της περιοχής να δυναμώσει σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά η έκφραση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και η καταδίκη της βαρβαρότητας που βιώνουν. Ακολούθησε δυναμική πορεία στο κέντρο της Χαλκίδας, με το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» να ακούγεται δυνατά.

Στη συγκέντρωση συμμετείχε η Γρανέτα Τσιβίκα, δημοτικός σύμβουλος Χαλκιδέων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ