Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΥΓΕΙΑ
Ολοι ενωμένοι ενάντια στο νομοσχέδιο

Παρέμβαση των μελών Επανένταξης και αποφοίτων του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»

Ξεχωριστής και βαρύνουσας σημασίας είναι και η παρέμβαση των μελών Επανένταξης και αποφοίτων του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ». Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μας στο "στεγνό" πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ "Παρέμβαση" μάθαμε να μην είμαστε παθητικοί σε ό,τι συμβαίνει και να μη στρέφουμε το βλέμμα μας αλλού με ένα απλό σήκωμα των ώμων.

Μάθαμε να παίρνουμε θέση στα πράγματα και να παρεμβαίνουμε σε ό,τι εναντιώνεται στον ανθρώπινο και φυσικό τρόπο ζωής.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα και θα ενωθούμε όλοι ενάντια στο σχέδιο ισοπέδωσης της δημόσιας και δωρεάν Απεξάρτησης που προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο - τερατούργημα.Είναι υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει δωρεάν και δημόσια Απεξάρτηση.

Δεν είμαστε άρρωστοι και δεν χρειαζόμαστε φάρμακα για να γίνουμε "λειτουργικοί χρήστες". Σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Τα καταφέραμε με τη βοήθεια "στεγνών" προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ και αλλάξαμε. Ο καθένας μπορεί να αλλάξει αρκεί να το θέλει».

Οι απόφοιτοι και τα μέλη της Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ «Παρέμβαση» λένε όχι στην ιδιωτικοποίηση, ζητούν άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου, ενίσχυση των «στεγνών» προγραμμάτων και «κάτω τα χέρια από το ΚΕΘΕΑ».

Σημειώνεται ότι σημαντικό ρόλο στην πάλη και στον πανελλαδικό συντονισμό δράσεων διαδραματίζει και η Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ, η οποία εκπροσωπεί 14 Συλλόγους Οικογένειας με εκατοντάδες μέλη και χιλιάδες αποδέκτες των δωρεάν εξειδικευμένων υπηρεσιών, συγκεντρώνοντας ήδη χιλιάδες υπογραφές στο ηλεκτρονικό ψήφισμα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ενώ η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται στον σύνδεσμο: www.openpetition.eu/gr/petition/online/amese-aposyrse-schediou-nomou-gia-ten-apexartese


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ