Τρίτη 23 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Απλήρωτοι 6 μήνες οι εργαζόμενοι

Απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, καταγγέλλουν πως η κατάσταση αυτή κρατά εδώ και 4 χρόνια, με αποτέλεσμα να πληρώνονται έναντι οφειλομένων 2 ή 3 φορές το χρόνο.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι η ευθύνη για το πρόβλημα βαρύνει εξ ολοκλήρου το δήμαρχο και τη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης. «Είναι εμφανές ότι θέλουν να κάνουν κοινωνική πολιτική με χρήματα των δημοτών και στις πλάτες των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης», σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

Ως μοναδικό τρόπο για να ανατραπεί αυτή η αδιέξοδη κατάσταση, ο Σύλλογος Εργαζομένων προτείνει την ένταξη του προσωπικού των Δημοτικών Επιχειρήσεων, που εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, στον οργανισμό του δήμου. Ομως, για να υπάρξει τέτοια ρύθμιση απαιτείται η πολιτική βούληση της διοίκησης του δήμου και της κυβέρνησης.

Και κάνει καθαρό πως οι εργαζόμενοι είναι διατεθειμένοι να σταθούν και να αγωνιστούν μαζί με το δήμο για κάθε διεκδίκηση των οφειλομένων της κεντρικής εξουσίας προς την ΤΑ και την ένταξη των υπαλλήλων στον οργανισμό του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ