Τετάρτη 17 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν, σύγχρονη Ανώτατη Εκπαίδευση» πραγματοποιούν η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίων Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από μέλη ΔΕΠ και εργαζόμενους.

***

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ ως πολιορκητικός κριός για την περαιτέρω υποβάθμιση Παιδείας και Ερευνας» πραγματοποιεί η ΚΟ Ερευνητικών Κέντρων Αττικής του ΚΚΕ, την Παρασκευή 19 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ. στο cafe - βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3). Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του ΚΚΕ και καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ. Παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Διονύση Μπονάτσο, διευθυντή Ερευνών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», και τον Μάνο Σαριδάκη, κύριο ερευνητή στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

***

Εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν, σύγχρονη Ανώτατη Εκπαίδευση» διοργανώνουν η ΚΟΒ ΑΕΙ Λάρισας του ΚΚΕ και η ΤΟ ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ το Σάββατο 20 Γενάρη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του ΚΚΕ και καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ