Τρίτη 23 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολές

Ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και προκοπή έστειλε μέσω της επιστολής του ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών, στην οποία μεταξύ άλλων σημείωνε:

«Δυστυχώς η κατακόρυφη αύξηση των ενοικίων και η ενεργειακή κρίση έχουν επιδεινώσει τις συνθήκες διαβίωσης των μελών μας, ενώ μια σειρά προβλημάτων που αφορούν οικονομικά θέματα, θέματα βαθμολογικής εξέλιξης, αναβάθμισης των σπουδών και υγειονομικής περίθαλψης παραμένουν άλυτα και επιζητούν λύση.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία σας για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, με την ταυτόχρονη εξασφάλιση δίκαιων και αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης για τα μέλη μας απόφοιτους ΣΜΥ».

Το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) στη δική του επιστολή ευχήθηκε «σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγειά, και το 2024» και «ο τομέας Αμυνας του ΚΚΕ να συνεχίσει με την ίδια θέρμη και δυναμική να αναδεικνύει τα προβλήματα των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο εύστοχα και ουσιαστικά όπως μέχρι τώρα, πιέζοντας για την οριστική τους επίλυση».

Επιστολή στάλθηκε και εκ μέρους της Ενώσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας - Κεφαλληνίας - Ζακύνθου, όπου εκτός από τις ευχές επισημάνθηκε «ότι αποτελεί ευθύνη όλων μας η περαιτέρω προαγωγή της συνδικαλιστικής ενότητας ως εγγύηση επιτυχίας για τους αγώνες που καλούμαστε να δίνουμε καθημερινά, ο καθένας από το πόστο του. Σε μια εποχή που ο συνδικαλισμός βάλλεται από παντού, πρέπει όχι μόνο να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, αλλά και να διεκδικήσουμε αυτά που μας έχουν στερήσει τα τελευταία χρόνια».

Τέλος, τη συνεστίαση χαιρέτισαν με επιστολή τους ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας, ευχόμενοι ανάμεσα σε άλλα «καλή δύναμη στους αγώνες σας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ