Πέμπτη 28 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο αγώνας θα είναι νικηφόρος!

Δήλωση των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

«Δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ και να στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και των οικογενειών τους», τονίζουν σε δήλωσή τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο αλλά και σε ετοιμότητα για συνέχιση του αγώνα.

Αναδεικνύουν όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα και μάλιστα προδιαγεγραμμένο, όπως οι δηλώσεις εκπροσώπου του ΥΠΕΝ για «διάλυση του εργοστασίου και πώληση σκραπ», τη δήλωση Σταϊκόυρα ότι «δεν υπάρχει επενδυτής», την ίδια ώρα που είναι γνωστό ότι υπάρχει προτιμητέος επενδυτής από την ειδική διαχείριση, κάτι που «δείχνει ξεκάθαρα ότι τα 500 εκατομμύρια που διατέθηκαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα τέθηκαν για να οδηγηθεί η ΛΑΡΚΟ στο κλείσιμο και να απολυθεί το σύνολο των εργαζομένων».

Στη δήλωση των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μεταφέρεται το μήνυμα του σημερινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, μαζί «με απαίτηση να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ, να ανάψουν τα καμίνια και να συνεχίσει να λειτουργεί, να μη χάσει κανένας εργαζόμενος τη δουλειά του, να μην οδηγηθεί κανένας στην ανεργία, για να μη ζήσουν οι 5 νομοί φαινόμενα εξαθλίωσης, ερημοποίησης και μαρασμού».

«Απ' την πλευρά μας ως "Λαϊκή Συσπείρωση" Στερεάς Ελλάδας καλούμε τον λαό της Στερεάς να είναι σε επαγρύπνηση το επόμενο διάστημα, γιατί αν οι εξελίξεις οδηγηθούν σε αυτό που προδιαγράφουν αντικειμενικά πρέπει να ενταθεί η αλληλεγγύη, η στήριξη στους εργαζόμενους στην πάλη που κάνουν να μην περάσουν τα επαίσχυντα σχέδια της κυβέρνησης.

Με την προτροπή αύριο (σ.σ. σήμερα) να βουλιάξει η Αθήνα από τον λαό που θα παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, θέλουμε να δώσουμε και ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να περάσει σε καμία περίπτωση στη συνείδηση του λαού ότι μπορεί κάποιοι να απεργάζονται σχέδια στην πλάτη των εργαζομένων, στην πλάτη του λαού, ξεπουλώντας τον πλούτο που ο ίδιος έχει παράξει.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα είναι νικηφόρος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ