Πέμπτη 28 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΥΓΕΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Σήμερα βγαίνει στους δρόμους όλο το Λασίθι για την Υγεία

Στις 12 μ. στο Σεληνάρι | Στάση εργασίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κλείνουν μαγαζιά οι επαγγελματίες

Σήμερα Πέμπτη βγαίνουν στους δρόμους εργαζόμενοι και κάτοικοι από κάθε πόλη και χωριό στο Λασίθι, μετά από κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα για την Υγεία, σωματείων και φορέων της περιοχής, που παίρνουν τη σκυτάλη από τις πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις σε Ιεράπετρα, Σητεία και Αγιο Νικόλαο.

Στο συλλαλητήριο, στις 12 μ. στο Σεληνάρι, καλούν και όλα τα υγειονομικά σωματεία του νομού Λασιθίου, ενώ στάση εργασίας έχουν προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Επίσης, επαγγελματικοί φορείς καλούν σε κλείσιμο των καταστημάτων καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης. Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ εξέδωσε ψήφισμα στήριξης της κινητοποίησης και των αγώνων των κατοίκων του Λασιθίου για δημόσια και δωρεάν Υγεία.

Νέες κινητοποιήσεις σήμερα σε νοσοκομεία της Αττικής

Σε συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη στο Νοσοκομείο Νίκαιας, ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία, καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων, με στάση εργασίας (1 μ.μ. - 3 μ.μ.) και κινητοποίηση στις 2 μ.μ. στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Επίσης σήμερα, τα Συνταξιουχικά Σωματεία Δυτικής Αθήνας ΙΚΑ - ΟΑΕΕ - Δημοσίου καλούν σε νέα κινητοποίηση στις 10.30 π.μ. στο Νοσοκομείο «Αττικόν» ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ