Τρίτη 2 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το πρόγραμμα της επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην Κύπρο, με ομιλία στη συγκέντρωση της ΚΟ Κύπρου του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε την Κύπρο επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, αποτελούμενης από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή, Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ, Σεμίνα Διγενή, βουλευτή, και Παντελή Καλαβρέζο, μέλος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η συγκέντρωση της ΚΟ Κύπρου στη Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε με μαζική συμμετοχή Ελλήνων μεταναστών και φοιτητών από όλη την Κύπρο, αλλά και Κυπρίων εργαζομένων.

Το άνοιγμα στη συγκέντρωση έκανε ο Ακης Πούλος, Γραμματέας της ΚΟ Κύπρου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν μετά την κεντρική ομιλία ο Δημήτρης Μοιρογιώργος, Ελληνας μετανάστης στην Κύπρο, γιατρός στο Μακάρειο Νοσοκομείο, και ο Κώστας Γουλιάμος, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών και τέως πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ακόμα, στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο Χρήστος Κουρτελάρης, Γραμματέας της Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας Κύπρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ