Τετάρτη 10 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Σε ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές

Ξεκάθαρο το μήνυμα στη χτεσινή συγκέντρωση στο δημαρχείο Βόλου

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει», ήταν το μήνυμα της συγκέντρωσης του ΚΚΕ που έγινε χτες μέσα και έξω από το δημαρχείο Βόλου. Ηταν η δεύτερη κινητοποίηση μετά την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Γαργάλας από δημοτικό σύμβουλο του Αχιλλέα Μπέου.

Η συγκέντρωση έγινε με αφορμή την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» να απαιτεί να γίνει συζήτηση για την εγκληματική επίθεση και να πάρουν όλοι θέση.

Οι συγκεντρωμένοι μπήκαν μέσα στο δημαρχείο και ανάρτησαν πανό που ανέγραφε «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».

Παραβρέθηκε ο Βασίλης Μεταξάς, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Μετά τα συνθήματα και τις αποδοκιμασίες ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, όπως και οι σύμβουλοι του συνδυασμού του, ενώ φεύγοντας είπε προς τον Κώστα Γαργάλα «εσύ βάλε μυαλό», προκαλώντας την οργή της «Λαϊκής Συσπείρωσης». «Είναι απόδειξη της ηθικής αυτουργίας», δήλωσε ο Κ. Γαργάλας.

Νωρίτερα, τόσο ο ίδιος ο Α. Μπέος, όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκαν στη «Λαϊκή Συσπείρωση» να θέσει θέμα για συζήτηση τη μαφιόζικη επίθεση στον Κώστα Γαργάλα, ενώ μέσα στην αίθουσα εμφανίστηκαν «φουσκωτοί». Την απομάκρυνσή τους ζήτησε ο Αποστόλης Ριζόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Μπέος όσο ήταν μέσα στην αίθουσα έκανε... συστάσεις στους συγκεντρωμένους από το μικρόφωνο, αλλά δεν είπε ούτε μια λέξη για τη μαφιόζικη επίθεση του δημοτικού του συμβούλου!

«Συνεχίζουμε τον αγώνα να σπάσει η τρομοκρατία, δεν μας φοβίζουν οι κουκούλες», τόνισε ο Αποστόλης Ριζόπουλος μέσα σε συνθήματα και χειροκροτήματα και πρόσθεσε ότι «μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον λαό του Βόλου. Δεν θα σταματήσουμε, θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Μπορούμε να σταματήσουμε την αντιλαϊκή πολιτική που μας πληγώνει και όσους φοράνε κουκούλες για να μας φοβίσουν. Δεν φοβόμαστε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ