Παρασκευή 17 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΔΟΘ
Η αντιΠΑΜΕ τύφλωση των «Παρεμβάσεων» φέρνει ... ακροβασίες

Τη «Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση» (ΔΑΣ) στην ΕΔΟΘ επιχειρεί να βάλει στο κάδρο ο εκλεγμένος των «Παρεμβάσεων» στην ΕΕ της ΕΔΟΘ, ο οποίος αντί να εστιάσει στο απαράδεκτο γεγονός της χρήσης αίθουσας της ΕΔΟΘ από φασίστες, προσπάθησε με νοητικές ακροβασίες να καταλογίσει «ευθύνες» συνολικά στο προεδρείο, ξεπλένοντας στην πράξη την πλειοψηφία και την κυβερνητική παράταξη.

Και, απαντώντας η ΔΑΣ θυμίζει ότι ήταν η δύναμη που αποκάλυψε το απαράδεκτο γεγονός της φασιστομάζωξης στην ΕΔΟΘ, και μάλιστα από τη ΔΑΣ το έμαθε και ο ίδιος ο εκπρόσωπος των «Παρεμβάσεων».

«Η ΔΑΣ ήταν η πρώτη που χωρίς περιστροφές έβγαλε ξεκάθαρη ανακοίνωση καταδίκης και ανάδειξης των υπεύθυνων. Η ΔΑΣ με επιμονή απαίτησε να συγκληθεί η ΕΕ της ΕΔΟΘ για να ξεκαθαρίσει το θέμα (και ο ίδιος ευαρεστήθηκε να απαντήσει μετά από 15 μέρες - όταν το θυμήθηκε, δηλαδή).

Ο εκλεγμένος των "Παρεμβάσεων" στην ΕΕ γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι την ευθύνη για τη διαχείριση των αιθουσών δεν την είχε "το προεδρείο" γενικά - αλλά ο πρόεδρος...

Ολα τα παραπάνω είτε τα ξέρει ο Γ. Κρεασίδης και ζήλεψε τον Γκέμπελς ή δεν τα ξέρει οπότε ας αναρωτηθεί γιατί είναι εκλεγμένος στην ΕΕ της ΕΔΟΘ (γιατί η άγνοια είναι επικίνδυνη).

Οπως και να 'χει, βέβαια, ένα είναι σίγουρο: Οταν το αντι-ΠΑΜΕ μένος γίνεται λόγος ύπαρξης, δεν έχει σημασία αν το θέμα αφορά φασίστες ή αν θα ξεπλύνουν την κυβερνητική παράταξη... Ανίατη ασθένεια για τον χώρο που εκπροσωπεί - αλλά αυτό είναι πρόβλημά τους. Κάνει όμως ζημιά στην οργάνωση και στην πάλη των εργαζομένων, υπονομεύει τους αγώνες τους - και αυτό είναι πρόβλημα όλων μας.

Γιατί ο φασισμός πολεμιέται με συνεπή και μαχητική πάλη, όχι με φανφάρες», σημειώνει η ΔΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ