Τρίτη 11 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Εκλεισε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ για να το εγκαινιάσει 6 μήνες μετά

Παραμονές των εκλογών ο υπουργός Υγείας βρήκε να επισκεφθεί τον χώρο του ΕΟΠΥΥ στη Ν. Ιωνία για να κόψει ...κορδέλες σε ένα φαρμακείο που ο ίδιος είχε κλείσει πριν λίγους μήνες!

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου 6 μήνες, η κυβέρνηση έκλεισε το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία και το μετέφερε στην Αγ. Παρασκευή, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στην περιοχή. Μάλιστα, τη μέρα που γινόταν το ξήλωμα του φαρμακείου και η μεταφορά του, πραγματοποιήθηκε μαχητική συγκέντρωση, με κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων Ν. Ιωνίας, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να δεσμευθεί ότι το φαρμακείο θα ανοίξει ξανά.

Και, μετά από όλο αυτό, λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο Αδ. Γεωργιάδης στον χώρο του ΕΟΠΥΥ για να εγκαινιάσει το φαρμακείο στο οποίο είχε βάλει λουκέτο!

«Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό», σχολιάζει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Ν. Ιωνίας, τονίζοντας ότι σε αυτή την κακόγουστη φιέστα, στο πλευρό του υπουργού «εμπορίου Υγείας» βρέθηκε και «ο δήμαρχος της πόλης να νομιμοποιεί αυτή την κωμωδία!».

Οι συνταξιούχοι διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι «τέτοια φτηνά κόλπα δεν μας ξεγελάνε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για Κέντρο Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ