Τρίτη 11 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΑΡΚΟ
Στις 18 Ιούνη ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός για να μείνουν στις δουλειές τους

Με το κεφάλι ψηλά, με αποφασιστικότητα και συσπείρωση στα Σωματεία τους, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ οργανώνουν τον επόμενο μεγάλο σταθμό, που είναι η αγωνιστική τους παρουσία στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα.

Το Σωματείο της Λάρυμνας καλεί τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έδωσαν στη συνάντηση με τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, επισημαίνοντας ότι παρά τις δεσμεύσεις αυτές του πρωθυπουργού, τις επόμενες μέρες χρειάστηκαν μια σειρά παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία «για τα αυτονόητα, που αφορούσαν τη μισθοδοσία των εργαζομένων, την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και τη συνέχιση της εργασίας των συναδέλφων στις εργολαβίες».

Το Σωματείο υπογραμμίζει ότι «συνήγορος υπεράσπισης των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είμαστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές μας και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που στηρίζουν τον αγώνα μας», απευθύνει κάλεσμα μαζικής παρουσίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ. και στέλνει αποφασιστικό μήνυμα ότι «ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ