Παρασκευή 21 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στη φυλακή ο Λύτρας

Εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, που οδηγήθηκε χτες στις φυλακές Κορυδαλλού. Παράλληλα, ο ποινικολόγος βρέθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, από τον οποίο αφέθηκε τυπικά ελεύθερος ως προς το σκέλος της μήνυσης που κατέθεσε η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου. Η δικογραφία αυτή θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών, η οποία είναι αρμόδια να ασκήσει ή όχι ποινική δίωξη.

Ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε χτες το πρωί στην «Ευελπίδων» με περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας. Σημειώνεται ότι το ένταλμα προσωρινής κράτησης εκδόθηκε προχτές σε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για την βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μετά την είσοδο στο σπίτι που διέμενε της πρώην γυναίκας του, της κόρης του και δικηγόρου υπαλλήλου του. Να σημειωθεί ότι και Απ. Λύτρας υπέβαλε μήνυση σε βάρος της συζύγου του, κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Το «σίριαλ» που έχει ξεκινήσει έχει και συνέχεια με εξώδικο που απέστειλε ο άλλος προβεβλημένος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στην Σ. Πολυζωγοπούλου (θα ακολουθήσει μήνυση και αγωγή) που την κατηγορεί για συκοφαντία στο πρόσωπό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ