Πέμπτη 27 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δυναμικό ξεκίνημα για τις εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας

Με στόχο να δώσει με ενισχυμένες δυνάμεις τις μάχες του επόμενου διαστήματος, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας πραγματοποιεί τις αρχαιρεσίες του. «Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας για να γίνει ακόμα πιο ισχυρό όπλο στα χέρια μας. Για να μπορούμε να οργανώνουμε καλύτερα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας!»: Με το κάλεσμα αυτό απευθύνεται στους εργαζόμενους του κλάδου, προκειμένου να ψηφίσουν μαζικά για τη νέα του διοίκηση. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν στις 26, 27, 28 Ιούνη και στις 1, 2, 3, 4 Ιούλη, τα πρωινά σε χώρους δουλειάς και τα απογεύματα (6 μ.μ. έως 9.30 μ.μ.) στα παραρτήματα του Συνδικάτου.

Χτες το πρωί, κάλπες στήθηκαν σε ορισμένα από τα εργοτάξια στο έργο του Ελληνικού καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Η ανταπόκριση των οικοδόμων καταγράφηκε θετική και η μάχη των εκλογών ξεκίνησε δυναμικά. Εξάλλου, οι εργαζόμενοι γνωρίζουν από την πείρα τους τη σημασία που έχουν το Συνδικάτο, η ενίσχυση και η συσπείρωση στις γραμμές του, για τις μάχες που δίνουν για το μεροκάματο και τα δικαιώματά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο έργο στο Ελληνικό, η παρέμβασή του όλο το προηγούμενο διάστημα οδήγησε στη δημιουργία επιχειρησιακού σωματείου, με σκοπό την οργάνωση των εργαζομένων και τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Σήμερα, οι εκλογές συνεχίζονται με κάλπες σε άλλα έργα στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν τα απογεύματα (6 μ.μ. έως 9.30 μ.μ.) στα παραρτήματα του Συνδικάτου, με βάση το εξής πρόγραμμα: Παράρτημα Βόρειων - Βορειοανατολικών, στις 26, 27, 28 Ιούνη στη Νέα Μάκρη (Λ. Μαραθώνος), στις 1, 2, 3 Ιούλη στην Παλλήνη (4ο Δημ. Σχολείο, Λεονταρίου 4), στις 4 Ιούλη στο Χαλάνδρι (Σ. Βενιζέλου 62). Παράρτημα Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας (Ελλης και Αδριανουπόλεως, Αιγάλεω). Παράρτημα Βύρωνα - Καισαριανής - Ζωγράφου, στις 26, 27, 28 Ιούνη και την 1η Ιούλη στου Ζωγράφου (Περιάνδρου 18) και στις 2, 3, 4 Ιούλη στον Βύρωνα (Κορυτσάς 2 και Κωνσταντιλιέρη). Παράρτημα Κέντρου, στις 26, 27, 28 Ιούνη και την 1η Ιούλη στην πλατεία Κάνιγγος (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος) και στις 2, 3, 4 Ιούλη στην πλατεία Αμερικής (Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας, Πατησίων 173). Παράρτημα Ηλιούπολης - Μπραχαμίου - Γλυφάδας, στις 26, 27, 28 Ιούνη στην Ηλιούπολη (Στ. Σαράφη 40) και στις 1, 2, 3, 4 Ιούλη στο Μπραχάμι (Καλλιθέας 6). Παράρτημα Ιλίου - Καματερού - Πετρούπολης (Μενελάου και Χρυσηίδος 36, Ιλιον). Παράρτημα Καλλιθέας (Αριστείδου 92). Παράρτημα Μενιδίου - Φυλής, στις 26, 27, 28 Ιούνη στο Μενίδι (Δεκελείας 42) και στις 1, 2, 3, 4 Ιούλη στα Ανω Λιόσια (Σωτ. Πέτρουλα 20). Παράρτημα Νέας Ιωνίας - Νέας Φιλαδέλφειας - Ηρακλείου (Νισύρου 20, Ν. Ιωνία). Παράρτημα Περιστερίου (Θεοφράστου 6 και Σαράντα Εκκλησιών). Παράρτημα Πειραιά (Ομ. Σκυλίτση 19).



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ