Παρασκευή 19 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμούν τους αλύγιστους της ταξικής πάλης

Κυριακή 21 Ιούλη

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Οροπέδιο Παράσυρτα, στην Εμπαρο Βιάννου, για τη μάχη της Μαγερεύτρας. Θα μιλήσει ο Πάνος Καραγιώργος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος.

-- Στις 11 π.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους τιμημένους νεκρούς του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ στη μάχη της Καλαμιάς. Θα μιλήσει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος, και θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντωνία Κυρατσού, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμιάς.

-- Στις 10.30 π.μ. η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ θα καταθέσει στεφάνι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Σωτήρης Πέτρουλας, στην οδό Σταδίου και Χρ. Λαδά.

Δευτέρα 22 Ιούλη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ 7ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στην 17χρονη ΕΠΟΝίτισσα Παναγιώτα Σταθοπούλου, η οποία έχασε ηρωικά τη ζωή της στις 22/7/1943, στο ιστορικό συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα ενάντια στην επέκταση της βουλγαρικής ζώνης κατοχής σε σημαντικά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Η εκδήλωση θα γίνει στου Γκύζη (Βαλτινών & Κυπριανού), στο σημείο όπου βρίσκεται η αναμνηστική πλάκα με το όνομά της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ