Τετάρτη 15 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Συνεχίζει με Λεμονή

Ο Λεμονής έριξε άγκυρα στο λιμάνι

Sportidea

Ο Λεμονής έριξε άγκυρα στο λιμάνι
Τα σχέδια για τη νέα χρονιά είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό. Η ανανέωση της συνεργασίας τόσο του Τάκη Λεμονή όσο και αρκετών παικτών είναι από τα πιο επείγοντα στην ατζέντα του προέδρου του συλλόγου, Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά και της διοίκησης. Στόχος είναι να έχουν κλείσει οι εκκρεμότητες μέχρι τις 24 Μάη, όπου και ξεκινούν οι καλοκαιρινές άδειες. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιούλη.

Για τον Τάκη Λεμονή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το θέμα έχει ήδη λήξει. Ο Ελληνας τεχνικός, αναμένεται να παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και τη νέα χρονιά, ύστερα από την κατάκτηση δύο τίτλων και ισάριθμων συμμετοχών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι οικονομικοί όροι πάντως δεν έχουν ανακοινωθεί, όπως δεν αναμένεται να υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος. Ο λόγος είναι πως δεν υπήρχε θέμα για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για αυτό ίσως να μην προχωρήσουν στην κίνηση αυτή. Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι «κατάσκοποι» προκειμένου να εντοπιστούν παίκτες ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος. Παράλληλα, το χρονικό περιθώριο που έχει τεθεί είναι μικρό, καθώς και η διοίκηση αλλά και ο Λεμονής θέλουν να τελειώσουν τα μεταγραφικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα, για να γίνει και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας και το λεγόμενο δέσιμο των παικτών. Μεταξύ των πρώτων ονομάτων που ακούγονται στο «λιμάνι» είναι αυτό του Μάρτον Σκόμπο, που αγωνίζεται στη Μίτιλαντ που θεωρείται ως ταλέντο στη Δανία.

Στη συνέχεια, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα μεταφερθεί στις ανανεώσεις συμβολαίων, όπως αυτή του Νινιάδη που είναι από τις πρώτες στις σκέψεις της ΠΑΕ. Τις προσεχείς μέρες εξάλλου, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το σίριαλ με τον Ζιοβάνι, που όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10. Η διαφορά μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης δεν ήταν οι μειωμένες αποδοχές, αλλά η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Στον Βραζιλιάνο προτάθηκε συμβόλαιο «1+1» χρόνια, ενώ εκείνος ζητά 2. Πάντως, στα γραφεία του Ολυμπιακού περιμένουν την απάντησή του.

Σε ό,τι αφορά τη φιέστα για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, η ΠΑΕ προετοιμάζεται πυρετωδώς. Ηδη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους την Πάρμα, που θα είναι η αντίπαλός τους στον αγώνα του Σαββάτου. Οι προτάσεις για το φιλικό ήταν αρκετές σε ομάδες του εξωτερικού, όπως μεταξύ άλλων Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Αγιαξ αλλά έφτασαν σε συμφωνία με τους κυπελλούχους Ιταλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ