Τετάρτη 15 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Φιλικό με Κύπρο

Το «αναγκαίο κακό» (ελέω υποχρεώσεων από την προηγούμενη τηλεοπτική σύμβαση) των... άσχετων φιλικών της Εθνικής ολοκληρώνεται σήμερα στη Ρόδο (ΕΤ 1, 18.30), μ' αντίπαλο τη «συνήθη ύποπτη» Κύπρο. Οι «γαλανόλευκοι», όπως και στην Αλεξανδρούπολη, φέρονται έτοιμοι να... ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τις αντικειμενικές δυσκολίες και να παρουσιάσουν θετικό δείγμα.

Αλλωστε, όπως παραδέχτηκε χτες ο Ρεχάγκελ, «είναι το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου, σε μια δύσκολη εποχή. Πιστεύω ότι θα δείξουμε την ίδια διάθεση, όπως με τη Ρουμανία, που για μένα είναι το κυριότερο στοιχείο»... Βέβαια, για να... σωθεί η παρτίδα, ο Γερμανός εκλέκτορας εξύμνησε την Κύπρο: «Είναι δυνατή και τεχνική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τελευταίο φιλικό μάς κέρδισε. Ομως αυτή τη φορά ευελπιστούμε με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και προσοχή να πάρουμε τη νίκη».

Ο Ρεχάγκελ θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους Νταμπίζα, Κ. Κωνσταντινίδη, Ναλιτζή, Μαχλά που ενσωματώθηκαν στην αποστολή. Οχι όμως και τους Νικολαΐδη, Κατσιαμπή. Ο πρώτος αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς (κατά άλλους... οξείας μεταγραφικής διαπραγματίτιδας), ο δεύτερος με άδεια γάμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ