Τετάρτη 15 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σίριαλ με Μπάγεβιτς

Κάτι ανάμεσα σε μεξικανική σαπουνόπερα και ελληνική μελό ταινία της δεκαετίας του '60, με... ολίγον από «σπαγγέτι» γουέστερν εξελίσσεται η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ, με κεντρική ιδέα την επιστροφή Μπάγεβιτς. Υπάρχουν «καλοί και κακοί» (προσωποποιούνται ανάλογα με την οπτική), δακρύβρεχτες ιστορίες, προσωπικά παιχνίδια, ίντριγκες, «πηγαινέλα» σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, βαρύγδουπες δηλώσεις, σασπένς, παραπλανητικές κινήσεις, έντονο παρασκήνιο κλπ. Το κυριότερο στοιχείο όμως στην υπόθεση είναι η υπερβολή.

Ψωμιάδης και Μπάγεβιτς επιθυμούν το... γάμο. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε κάποιους δε «συναντιούνται» κιόλας. Μερίδα - κυρίως οργανωμένων σε συνδέσμους - ΑΕΚτζήδων αντιτίθεται, στην ουσία όμως χλιαρά και «διακριτικά».

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όμως έχουν οι Ψωμιάδης - Μπάγεβιτς. Αυτοί θέλουν και μένει να φανεί αν μπορούν, δηλαδή αν τα βρουν. Τα άλλα είναι... περικοκλάδες. Ορισμένες πληροφορίες θέλουν ο γάμος να έχει επιτευχθεί και μοναδική εκκρεμότητα να παραμένει η επισημοποίησή του. Αλλες ότι απλώς έχει γίνει αρραβώνας. Εντός της βδομάδας θα υπάρξει συνάντηση, γιατί επαφές υπάρχουν σχεδόν καθημερινά, και (θετική ή αρνητική) κατάληξη. Πάντως ο «ισχυρός ανήρ» στην ΑΕΚ, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Μπορεί ο διακαής πόθος του να είναι ο Μπάγεβιτς, αλλά θέλει να είναι έτοιμος και να μη χάσει χρόνο, αν το ευκταίο του δεν υλοποιηθεί. Ετσι έχει επικοινωνία (διά ζώσης ή μ' αντιπροσώπους) με το Γερμανό Ντάουμ και το Γάλλο Σαντινί (Λιόν). Στο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα απευθύνθηκε και στον Αναστασιάδη, όπως αποκάλυψε και ο Μακεδόνας τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ