Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Αυτήν την Κυριακή ξεκινούν οι δραστηριότητες του 12ου Αθλητικού Camp

Αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι από την αρχή της 50χρονης πορείας του οι αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες την τελευταία δεκαετία και πάνω συγκροτούνται σε Αθλητικά Camp, τα οποία έχουν γίνει ένας θεσμός που μεγαλώνει με τη δύναμη του Φεστιβάλ και την ανάγκη των νέων για αθλητισμό. Ετσι, φέτος έχουμε φτάσει στο 12ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού Camp περιλαμβάνει:

  • Κυριακή 8 Σεπτέμβρη, 17.00: Αναρρίχηση στο πεδίο «Πέτρα Λιάγκου» στη Βαρυμπόμπη.
  • Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, 09.00: Λαϊκός αγώνας δρόμου στο Πάρκο Τρίτση (είσοδος Σπ. Μουστακλή). Φόρμα δήλωσης συμμετοχής εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwfhOc-fvH_AFFjrs7I9XVzgFLSl5aeitpfcbQ_12TXHi15g/viewform
  • Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, 18.00: Επίδειξη μαχητικών αθλημάτων (Πάρκο Τρίτση, θεατράκι).

Ακόμα, το δικό του ενδιαφέρον πρόγραμμα θα έχει το Στέκι Αθλητισμού στο τετραήμερο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, που διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, 20.00: Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004 - 2024: Μύθοι και πραγματικότητα για την ανάπτυξη των υποδομών και τη στήριξη των αθλητών». Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Νίκος Γελαδάς, καθηγητής ΣΕΦΑΑ Αθήνας, ο Γιώργος Ζαραβίνας, ομοσπονδιακός προπονητής χάντμπολ, και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «gazzetta.gr». Συντονιστής της συζήτησης: Κώστας Πασακυριάκος, δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη».
  • Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη: Επίδειξη παρκούρ από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.
  • Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη: Επίδειξη τραμπολίνο από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.
  • Σάββατο 21 Σεπτέμβρη: Επίδειξη σιμουλτανέ σκακιού και τουρνουά blitz (δηλώσεις συμμετοχής εδώ: https://forms.gle/4jPtWQyi2T7fU3m67).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ