Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
Δίνει το «παρών» στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Από 6 έως 22 Σεπτέμβρη στο Πεδίον του Αρεως

Με σύνθημα «Η γνώση είναι δύναμη για να αλλάξουμε τον κόσμο», η «Σύγχρονη Εποχή» συμμετέχει στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Αρεως, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 6 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη.

Οι επισκέπτες θα βρουν τις νέες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», δεκάδες τίτλους έργων των Μαρξ - Ενγκελς - Λένιν, Ιστορίας και Λογοτεχνίας. Στην ενότητα Πολιτική οι φίλοι του βιβλίου θα βρουν τις νέες επεξεργασίες του ΚΚΕ για τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Τέλος, οι μικροί φίλοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες καινούργια και παλιά βιβλία για παιδιά και νέους.

Το περίπτερο της «Σύγχρονης Εποχής» (107-108) θα περιμένει καθημερινά τους επισκέπτες της Δευτέρα έως Πέμπτη από 6 μ.μ. έως 10.30 μ.μ., Παρασκευή και Σάββατο από 6 μ.μ. έως 11 μ.μ. και Κυριακή από 10.30 π.μ. έως 3 μ.μ. και από 6 μ.μ. έως 10.30 μ.μ.

Στο πλαίσιο του 52ου Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθούν οι εξής βιβλιοπαρουσιάσεις εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής»:

-- «Ο Λένιν. Ο άνθρωπος και το έργο του», του Αλμπερτ Ρις Ουίλιαμς, τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη στις 8.30 μ.μ., Σκηνή: «Φραντς Κάφκα». Θα μιλήσουν ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Λεοντίδης, μεταφραστής του βιβλίου και συνεργάτης του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- «Οι Αθλιοι» του Βίκτορ Ουγκό, την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη στις 8.30 μ.μ., Σκηνή: «Φραντς Κάφκα». Θα μιλήσουν ο Βασίλης Καλαμαράς, επιμελητής του βιβλίου και δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη», ο Μανώλης Μπλιμπλής, δημοσιογράφος και μεταφραστής, και ο Γιώργος Μηλιώνης, δημοσιογράφος, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ