Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη

Στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Φιξ στα Πατήσια

Εκδήλωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες διοργανώνει στο Πάρκο Φιξ (Καυταντζόγλου και Πατησίων) το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Ο τίτλος της εκδήλωσης, που συνεχίζει μια παράδοση χρόνων, είναι «Ελληνες και μετανάστες εργάτες με το ΚΚΕ ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρεμβάσεις από τους:

-- Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Για την πραγματική διέξοδο από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, με τον κοινό αγώνα Ελλήνων και μεταναστών εργατών σε συμπόρευση με το ΚΚΕ».

-- Γιώργο Ντούνη, μετανάστη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Α' Αθήνας του ΚΚΕ, με θέμα «Για τα δικαιώματα μεταναστών και προσφύγων στις δομές Υγείας - Παιδείας στον δήμο Αθήνας».

-- Φεράτ Τούμ, γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στην «Teleperformance», με θέμα «Οι μετανάστες βορά στις ορέξεις της εργοδοσίας, ιδιαίτερα στους κρίσιμους κλάδους της καπιταλιστικής οικονομίας. Το παράδειγμα του κλάδου των τηλεπικοινωνιών».

-- Αλεξάνδρα Λάμπρου, πρόεδρο του Συλλόγου Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφύγων, με θέμα «Η διαρκής απαξίωση των υπηρεσιών Μετανάστευσης, κρίκος της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων».

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συγκροτήματα Ελλήνων και μεταναστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ