Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Συγκέντρωση για τον έναν χρόνο από το έγκλημα στο «Blue Horizon»

Συγκέντρωση με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στον καταπέλτη του «Blue Horizon», κατά τον απόπλου του από τον Πειραιά, έγινε την Πέμπτη 5/9 στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Ακολούθησε πορεία στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος φώναξε συνθήματα όπως «Για ένα εισιτήριο, στη θάλασσα νεκρός - Κράτος και κεφάλαιο είναι ο αυτουργός», «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή - Τέρμα, ως εδώ, καμία ανοχή», «Τώρα η οργή να γίνει ανατροπή, το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας - Οργάνωση κι αγώνας η απάντησή μας».

Κάλεσμα είχαν απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η Ομάδα Γυναικών Αγίου Νικολάου (μέλος της ΟΓΕ), το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού «Τάλως», ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Λασιθίου, η Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων και η ΕΛΜΕ Λασιθίου.

Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Βασίλης Χατζηδάκης, εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λασιθίου, η Μαρία Χουρδάκη, μητέρα του Νίκου Τζανόπουλου (ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό «ατύχημα» στη Ρόδο) και μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Αγίου Νικολάου, η Εύη Μαλλιωτάκη, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Νευροδιαφορετικότητας Λασιθίου, και ο Δημήτρης Αγαπητός, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου.

Η κεντρική ομιλία έγινε από την Μαριάνθη Ατσαλάκη, πρόεδρο της Ομάδας Γυναικών Αγίου Νικολάου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ