Παρασκευή 17 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Σε... ιταλικά χέρια

Η λύση ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Ιταλία. Ο Αντρέα Μαντορλίνι είναι ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου» στη μετά Μπάγεβιτς εποχή. Ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία και με υπόδειξη της Γιουβέντους και της Τορίνο έρχεται στην Τούμπα.

Στη συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Μπατατούδης με τους Ιταλούς, μεταξύ άλλων προτάθηκε και ο Μαντορλίνι όπου και τελικά αποφασίστηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της συμπρωτεύουσας. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους τρεις καλύτερους νέους προπονητές της γειτονικής χώρας και ήταν μαθητής του Σέρτζιο Βάτα. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Ραβένα, συνέχισε στην Τριεστίνα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια προπονεί τη Σπέτσια, η οποία από την τέταρτη κατηγορία που βρισκόταν διεκδικεί σε δύο χρόνια την άνοδο στη δεύτερη. Ως αθλητής αγωνιζόταν στην Ιντερ για δέκα περίπου χρόνια. Η άφιξή του αναμένεται τις προσεχείς μέρες, ενώ αναμένονται αντιδράσεις καθώς δε θεωρείται και η καλύτερη λύση για το «Δικέφαλο», ειδικά τώρα που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι οι πολλές προσφυγές παικτών που έχει να αντιμετωπίσει ο Μπατατούδης. Μετά τους Λουτσιάνο και Οκκά, τη σκυτάλη πήρε ο Τάσος Κατσιαμπής. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, διεκδικεί 177.000 ευρώ, κυρίως για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται ενώ περιμένει να συναντηθεί, όπως φαίνεται, με το μεγαλομέτοχο της ομάδας προκειμένου να μην φύγει από την Τούμπα. Πάντως, μετά τους τρεις έρχεται η σειρά των Καφέ, Τοχούρογλου, Εγκωμίτη και Γιασεμάκη να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τουλάχιστον τα οφειλόμενα μέσω της δικαστικής οδού. Τέλος, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γιαννάκη Οκκά, η ΠΑΕ προχώρησε σε εν μέρει πληρωμή του (130.000 ευρώ από τα 250.000 που του οφείλονται). Ομως, ο Κύπριος δε φαίνεται διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή του καθώς διεκδικεί και την ελευθερία του. Στο κυνήγι της απόκτησής του έχουν μπει πολλές ομάδες και όπως δείχνουν τα πράγματα κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σύντομα. Την ερχόμενη Τρίτη μάλιστα, θα εκδικαστεί η υπόθεσή του.


Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ