Παρασκευή 17 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Συγκρατημένη αισιοδοξία

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικράτησε χτες στο στρατόπεδο της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών, που σήμερα ρίχνεται στη δύσκολη μάχη του προκριματικού τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2003. Οι διεθνείς μας οι οποίοι στις 21.30 στην πόλη Τουρ της Γαλλίας, θα κληθούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα τελικά της διοργάνωσης κόντρα στο συγκρότημα της Φινλανδίας, νιώθουν πως μπορούν να πάρουν τη σημαντική νίκη κόντρα στους Φινλανδούς αλλά θεωρούν το έργο τους δύσκολο. Αλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά πως από τις 20 φιλικές και επίσημες αναμετρήσεις που έχουν δώσει με το συγκρότημα της σκανδιναβικής χώρας, έχουν επικρατήσει εφτά φορές και θεωρούν πως σήμερα πρέπει να δείξουν στον αγώνα μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα.

«Υπάρχει διαφορετικός βαθμός δυσκολίας. Ο πρώτος αγώνας, με αντίπαλο τη Φινλανδία, θα είναι δύσκολος, αλλά αν νικήσουμε αυτό το ματς θα αντιμετωπίσουμε τη γηπεδούχο Γαλλία με διαφορετικό "αέρα". Η αποστολή μας, όμως, είναι αρκετά δύσκολη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσακιρόπουλος, ενώ ο συμπαίχτης του Θόδωρος Μποζίδης επισήμανε: «Κάνουμε μια νέα αρχή και σίγουρα η απουσία από δύο συνεχή Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα είναι μεγάλο διάστημα για την Εθνική μας. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις της πρόκρισης».

Σημειώνεται ότι το επαναληπτικό τουρνουά θα γίνει το 2003 στη Φινλανδία και στα τελικά θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου (συνολικά τέσσερις όμιλοι) και ο καλύτερος τρίτος.

  • Στο άλλο παιχνίδι του Β' ομίλου στο οποίο συμμετέχει η Εθνική μας, η τυπικά γηπεδούχος Γαλλία υποδέχεται τη Ρουμανία (19.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ