Παρασκευή 17 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ 9 με 15 του Ιούλη. Την Κυριακή το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε κοινό στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας κάνοντας επίδειξη στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ρυθμικής κορασίδων για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα διεθνές τουρνουά στη Σόφια (25-26 Μάη). Την ελληνική ομάδα συγκροτούν οι αθλήτριες: Αϊνδιλή, Καρυάμη, Πανταζή, Ιωάννου, Χρηστίδη, Κοντέλια. Οι δυο τελευταίες αθλήτριες που προέρχονται από την Εθνική νεανίδων αντικαθιστούν τις Κάγιου και Μαγνησαλή που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

  • Τα σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραμπολίνου αναμένεται να δώσουν το «παρών» από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριου του Δήμου Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος 120 αθλητές (50 άνδρες - 70 γυναίκες) από 26 σωματεία απ' όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα σήμερα θα αρχίσει στις 16.00 έως στις 20.30.
  • «Θεαματική» αναμένεται να είναι σήμερα η αυλαία του Πανελληνίου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, καθώς στόχος των αθλητών που θα «παρελάσουν από το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, είναι να προσφέρουν θέαμα και να κυνηγήσουν με αξιώσεις τη διάκριση». Η διοργάνωση η οποία φέτος πραγματοποιείται για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ