Παρασκευή 17 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Προς νέα αναβολή;

Θα τους δούμε επιτέλους στο παρκέ;

Sportidea

Θα τους δούμε επιτέλους στο παρκέ;
Στο αέρα παραμένει για μια ακόμη φορά το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος. Ο αγώνας που ήταν να γίνει την περασμένη Κυριακή μετατέθηκε για Δευτέρα μετά πήγε για Τετάρτη κινδυνεύει να μην γίνει ούτε σήμερα που ήταν προγραμματισμένο (20.00 ΣΕΦ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Αν και προς στιγμήν χτες το απόγευμα οι ενδιαφερόμενες πλευρές φάνηκαν να συμφωνούν και η ώρα να δούμε και... μπάσκετ πλησίαζε, τα πάντα άλλαξαν.

Αιτία του προβλήματος αυτή τη φορά είναι η στάση της ΔΕΑΒ και της ΕΛΑΣ, που από την Τετάρτη ζητούσαν να μην παραστούν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε μεν να γίνει κανονικά ο αγώνας με οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά ΔΕΑΒ και ΕΛΑΣ με έγγραφα που είχαν ήδη στείλει στα υπουργεία Αθλητισμού και Δημόσιας Τάξης ζητούσαν και τη σύμφωνη γνώμη της πολιτείας, κάτι με το οποίο συμφώνησε ο ΕΣΑΚΕ.

Την Πέμπτη το μεσημέρι λοιπόν, συναντήθηκαν και συνεδρίασαν για πάνω από 4 ώρες στο γραφείο του κ. Κουράκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο γγΑ κ. Εξαρχος, ο Αντώνης Αντωνιάδης (πρόεδρος της ΔΕΑΒ) και οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ κ.κ. Κότσης και Γρανίτσας. Πριν από την έναρξη της σύσκεψης εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον κ. Κουράκη πως το υπουργείο ζητούσε να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, εξέλιξη που άλλαξε τα δεδομένα...

Η πρόταση αυτή απασχόλησε όσους συμμετείχαν στη σύσκεψη, ενώ κατά τη διάρκειά της «κατατέθηκε» μία ακόμη πρόταση που έκανε λόγο για... νέα αναβολή του αγώνα για την ερχόμενη Δευτέρα! Τελικά, στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, αποχώρησαν από τη σύσκεψη όλοι πλην του κ. Κουράκη ο οποίος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Παπακαλιάτη και του ζήτησε να διεξαχθεί το πρωί της Παρασκευής διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ (παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων) προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του αγώνα, σε συνεννόηση με τον υπουργό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, υπάρχουν 4 ενδεχόμενα για την τύχη του ματς. Να γίνει κανονικά την Παρασκευή το βράδυ, να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, να γίνει χωρίς οπαδούς του Παναθηναϊκού ή να αναβληθεί ξανά, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό!

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν έδωσε χτες τα εισιτήρια που αναλογούν στον Παναθηναϊκό αναμένοντας και την απόφαση του κ. Κουράκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ντέρμπι «αιωνίων» με το «καλημέρα» (2017-09-06 00:00:00.0)
Μήνυση στον οπαδό του ΟΦΗ (2012-10-31 00:00:00.0)
Για έφεση ο ΠΑΟ (2011-06-15 00:00:00.0)
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 (2008-11-28 00:00:00.0)
Στον τελικό με... περίπατο (2005-06-07 00:00:00.0)
Μέτρα - «ασπιρίνες» για τη βία στα γήπεδα (2001-12-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ