Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κάλεσμα για ψήφο στην «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία»

Σήμερα Τετάρτη ξεκινούν οι αρχαιρεσίες

Να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο ΣΑΤΑ καλεί τους οδηγούς ταξί η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαυρίκη, ψηφίζοντας για Σωματείο «δυνατό, μαζικό, διεκδικητικό, στο πλευρό του αυτοαπασχολούμενου ταξιτζή». Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν από σήμερα Τετάρτη 2 μέχρι την Κυριακή 6 Οκτώβρη στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106).

«Την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι εδώ: Ολο το αντιλαϊκό πλαίσιο που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ με τις ευλογίες της ΕΕ, που στηρίζει τα κέρδη των εταιρειών και τσακίζει το δικό μας εισόδημα. Τα πανάκριβα καύσιμα και οι υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος, αφού όλοι στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ για την "πράσινη ανάπτυξη" και το Χρηματιστήριο Ενέργειας. Η ακρίβεια και η ανύπαρκτη δημόσια Υγεία, η συνολική επίθεση στο εισόδημά μας, το υψηλό ΦΠΑ σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, νόμοι όπως το φορολογικό έκτρωμα που μας σφίγγει όλο και πιο πολύ την θηλιά στον λαιμό. Το κυνήγι και το άγχος της καθημερινότητας για να βγουν οι υποχρεώσεις με ατελείωτες ώρες δουλειάς», αναφέρει η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» στη διακήρυξή της. Μπροστά σε όλα αυτά τονίζει πως «χρειαζόμαστε περισσότερους αγωνιστές συνδικαλιστές, εκλεγμένους με την "Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία". Χρειαζόμαστε ΣΑΤΑ με διαφορετικούς συσχετισμούς».

«Οι ταξιτζήδες έχουμε μάθει να ζούμε κρατώντας το τιμόνι γερά. Ηρθε η ώρα να κρατήσουμε και το τιμόνι στον αγώνα για τα δικαιώματά μας, για το εισόδημά μας, για τη ζωή μας», σχολιάζει. Υπενθυμίζει ότι μέσα σε έναν αρνητικό συσχετισμό στο ΔΣ του ΣΑΤΑ, οι δύο εκλεγμένοι συνδικαλιστές της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κινητοποίηση του κλάδου, στην οργάνωση και δράση ενάντια στη φορολεηλασία, στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, για την προστασία του εισοδήματος και τα δικαιώματα των αυτοαπασχολούμενων στα ταξί.

«Μόνο με τους αγώνες μας, με ισχυρό κίνημα, μπορούμε να αποσπάσουμε μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών της εργασίας και της ζωής μας. Αποδείχθηκε ότι καμιά κυβέρνηση, είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας χάρισε τίποτα. Ο,τι πετύχαμε το πετύχαμε με σκληρούς αγώνες, με κινητοποιήσεις μαζικές, δηλώνοντας ότι είμαστε εδώ, παρόντες στις εξελίξεις, ενωμένοι και αποφασισμένοι», αναφέρει η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» και καταλήγει:

«Στις εκλογές ενίσχυσε αποφασιστικά τις δυνάμεις που σταθερά έχεις στο πλευρό σου. Με την ψήφο σου δώσε δύναμη στη δύναμή σου. Κάψε τα σχέδια όσων θέλουν ΣΑΤΑ κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις των κυβερνήσεων και των "μεγάλων" του κλάδου. Για ΣΑΤΑ στο πλευρό σου, στήριξε - ψήφισε το ψηφοδέλτιο της "Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ