Τρίτη 22 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΥΒΟΙΑ
Το έγκλημα της έξωσης οικογένειας με ΑμεΑ δεν θα περάσει

Αποφασιστικό μήνυμα ότι η έξωση σε οικογένεια χαμηλοσυνταξιούχου με βαριά ανάπηρο παιδί δεν θα περάσει, έστειλαν συνδικάτα της Εύβοιας με νέα δυναμική παρέμβαση στη συνοικία της Νεάπολης Χαλκίδας το πρωί του Σαββάτου, καλώντας παράλληλα σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που οργανώνουν σήμερα Τρίτη, στις 11 π.μ., στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και στη 1 μ.μ., στην εταιρεία «Cepal hellas», στην Αθήνα.

Εκπρόσωποι των συνδικάτων, μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας με επικεφαλής τον πρόεδρο, Αντώνη Κούκουρα, άνθρωποι κάθε ηλικίας από τη γειτονιά κάλεσαν σε ξεσηκωμό και οργάνωση του αγώνα για να μην πεταχτεί στον δρόμο η οικογένεια του Γιάννη στη Νεάπολη Χαλκίδας αλλά και καμία λαϊκή οικογένεια.

«Το έγκλημα αυτό δεν θα περάσει!», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας. Επισημαίνει ότι «ο αγοραστής του σπιτιού είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, επομένως είναι αποκλειστική ευθύνη της "CEPAL HELLAS" να ακυρώσει τον πλειστηριασμό» και καλεί «κυβέρνηση, Περιφέρεια και δήμο να αναλάβουν τις ευθύνες τους και την πολιτική πρωτοβουλία να λύσουν το πρόβλημα εδώ και τώρα!».

Για τη σημερινή κινητοποίηση στην Αθήνα, λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 9 π.μ., από το πάρκο Βούρκου της Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ