Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΛΕΙΑ
Ερευνα για τον θάνατο τεσσάρων βρεφών

Τους θανάτους τεσσάρων βρεφών, που ξεκίνησαν από το 2022 και στους οποίους ήταν παρούσα μια 24χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα, ερευνούν οι αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές.

Οπως έχει γίνει γνωστό, οι θάνατοι ήταν διαδοχικοί, ένας κάθε χρόνο. Συγκεκριμένα, το 2022, αφορούσε βρέφος 19 ημερών στο σπίτι του και το 2023 αφορούσε μωρό δύο μηνών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχοντας την ίδια, 24χρονη σήμερα, μητέρα. Γι' αυτές τις δύο περιπτώσεις, αναφέρθηκε ότι από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν προέκυψε ως αιτία θανάτου κάποια εγκληματική ενέργεια.

Η 24χρονη, ωστόσο, φέρεται ότι ήταν παρούσα και στον θάνατο 15μηνου αγοριού το οποίο πρόσεχε, φέτος τον Αύγουστο, με αναφορά σε απροσδιόριστη αιτία θανάτου και αναμονή τοξικολογικών εξετάσεων.

Πέραν των συγκεκριμένων γεγονότων, πρόσφατα έγινε νέα καταγγελία από μητέρα παιδιού 6 μηνών από την Κάτω Αχαΐα, που ανέφερε ότι και το δικό της μωρό έχασε τη ζωή το 2021, με την ίδια γυναίκα παρούσα που το κρατούσε και, μάλιστα, για πρώτη φορά.

Πρόκειται, δηλαδή, για τέσσερις υποθέσεις θανάτων μωρών, που έχουν ως κοινή αναφορά την ίδια γυναίκα, υπόθεση που απασχολεί έντονα τόσο την Ηλεία και ιδιαίτερα την Αμαλιάδα, όσο και την Αχαΐα και ειδικά την Κ. Αχαγιά.

Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες αρχές, με τον εισαγγελέα Πατρών να έχει διατάξει περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ