Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Κινητοποίηση ενάντια σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά

Σήμερα στις 11.30 π.μ. στα Περιβολάκια

Με την απαίτηση να μπει φραγμός στη μάστιγα όλων των ναρκωτικών πραγματοποιείται σήμερα στις 11.30 π.μ. στα Περιβολάκια συλλαλητήριο που διοργανώνει το Συντονιστικό Αγώνα Μαθητών Σχολείων Κορινθίας μαζί με Συλλόγους Γονέων και άλλους φορείς.

Χτες, μετά από κάλεσμα του Συντονιστικού, πραγματοποιήθηκε στο ΕΚ Κορίνθου σύσκεψη φορέων για την αντιμετώπιση της μάστιγας που διαρκώς εξαπλώνεται στην περιοχή. Παρευρέθηκαν πολλοί Σύλλογοι Γονέων, Σύλλογοι Γυναικών, εργατικά σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη αφύπνισης και κινητοποίησης όλων για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά ΟΛΑ τα ναρκωτικά. Με την απουσία τους έλαμψαν τόσο η Νομαρχία Κορινθίας και ο Δήμος Κορίνθου όσο και η διοίκηση του ΕΚ.

«Οπου το κέρδος πρωτεύει, ο άνθρωπος περιττεύει», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΝΣ Κορινθίας της ΚΝΕ, σημειώνοντας πως «την ίδια στιγμή που οι έμποροι του λευκού θανάτου ανενόχλητοι συνεχίζουν να μοιράζουν το θάνατο και μέσα στα σχολεία, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δίνει εντολή να παρέμβουν οι εισαγγελείς για να μαζέψουν τους «άτακτους» μαθητές που αγωνίζονται για ουσιαστική γνώση, για σχολείο που θα δίνει εφόδια στη ζωή». Το ΝΣ Κορινθίας προσθέτει πως «τα ναρκωτικά είναι όχημα για την περιθωριοποίηση του νέου από τη ζωή, τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις», σημειώνοντας τις προσπάθειες κυβερνητικών στελεχών για νομιμοποίηση των λεγόμενων «μαλακών» ναρκωτικών. Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είμαστε οι μόνοι που τοποθετούμαστε κατηγορηματικά από θέση αρχής ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά» και πως «η πάλη ενάντια στη ναρκομανία συνδέεται με τον αγώνα για τα δικαιώματα και τις ανάγκες της νεολαίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ