Τετάρτη 12 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΓΙΑΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
Ο Χρ. Χατζηπαναγιώτης υποψήφιος δήμαρχος

O Χρύσανθος Χατζηπαναγιώτης είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει η «Δημοκρατική Αγιάσος» Μυτιλήνης. Η παράταξη κατέληξε ομόφωνα στην υποψηφιότητα του Χρ. Χατζηπαναγιώτη, η παρουσίαση της οποίας έγινε στην πλατεία της αγοράς της πόλης, παρουσία πολλών δημοτών και εκπροσώπων μαζικών και συλλογικών φορέων.

Κυρίαρχη είναι στην παράταξη η αντίληψη που θέλει μια δημοτική αρχή, η οποία «θα υπηρετεί κατά προτεραιότητα τον εργαζόμενο άνθρωπο και τις ανάγκες του, θα παλεύει ενάντια στις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις της όποιας κυβέρνησης και της ΕΕ, θα συσπειρώνει τους ανθρώπους - ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις - στη βάση αφενός των κοινών καυτών τους προβλημάτων και αφετέρου της αναγκαιότητας της μαζικής λαϊκής πάλης για την επίλυσή τους» - όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη διακήρυξη αρχών της παράταξης.

Παίρνοντας το λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε ότι «τα πρόσωπα που θα αναδειχτούν στις δημοτικές αρχές δεν πρέπει να γίνουν απλοί διαχειριστές της σημερινής κατάστασης, παίζοντας το ρόλο ενός "μάνατζερ" σε μια "επιχείρηση", όπως θέλουν την ΤΑ, αλλά να ακολουθήσουν μια πολιτική συσπείρωσης που θα υψώνει ένα τείχος απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα, η οποία συσσωρεύει ολοένα και περισσότερα δεινά στο λαό».

Ο Χρ. Χατζηπαναγιώτης γεννήθηκε στην Αγιάσο. Είναι μαθηματικός, συνδικαλιστής για πολλά χρόνια στο χώρο της παιδείας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΕΣΑΚ-Σ στη Β'βάθμια εκπαίδευση στο νομό Λέσβου. Εχει 17χρονη ενεργό συμμετοχή σε δημοτικές κινήσεις στο Περιστέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, στα Γλυκά Νερά και τώρα στην Αγιάσο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ